Academia de ştiinţe a Moldovei

Contractarea proiectelor ce vor demara în anul 2016 din cadrul Programelor de Stat (exclusiv instituțiile subordonate AȘM)

Centrul pentru Finanțarea Cercetării Fundamentale și Aplicative solicită directorilor de proiect (EXCLUSIV INSTITUȚIILE SUBORDONATE AȘM) perfectarea contractelor de finanțare a proiectelor din cadrul Programelor de Stat ce vor demara în anul 2016.

Contractul de finanțare se va prezenta în 4 exemplare în original, semnate cu pix de CULOAREA ALBASTRĂ, cu aplicarea ștampilei instituției corespunzătoare.

Recomandăm respectuos coordonarea prealabilă a contractului de finanțare cu persoana responsabilă de proiectele din cadrul Programelor de Stat din cadrul Centrului pentru Finanțarea Cercetării Fundamentale și Aplicative.

Adresa bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 1, Of. 336.

Manager de proiect: Elena VOLOCIUC

E-mail: cfcfa@asm.md

Telefon de contact: (022) 27 27 58.

Cifrul proiectelor poate fi accesat aici.

Forma-tip a contractului de finanțare a proiectelor din cadrul Programului de Stat Design-ul substanţelor chimice şi dirijarea arhitecturii materialelor pentru diverse aplicaţii” coordonator acad. Gheorghe DUCA poate fi accesată aici.

Forma-tip a contractului de finanțare a proiectelor din cadrul Programului de Stat „Regenerare prin terapie celulară a ţesuturilor şi a organelor afectate” coordonator acad. Ion ABABII poate fi accesată aici.

Termenul limită de prezentare a  contractului de finanţare este 29.07.2016.